Felix Passlack (l) en Sam Larsson
NOS Sport

De sport van dinsdag bij de NOS

Zeven van de acht kwartfinalisten van het KNVB-bekertoernooi zijn al bekend, het laatste ticket gaat naar Feyenoord of Fortuna Sittard.

Afgelopen woensdag stonden beide clubs in Limburg tegenover elkaar, maar na 63 minuten werd de wedstrijd gestaakt wegens dichte mist.

Met een tussenstand van 1-1 wordt in Sittard vanaf 20.00 uur vanavond het restant van de wedstrijd gespeeld. Het duel is te volgen via flitsen op NPO Radio 1 en een liveblog op NOS.nl en de NOS-app.

Thomas Dekker op de radio

Oud-wielrenner Thomas Dekker is te gast in de radiostudio van Langs de Lijn En Omstreken. Dekker werkt aan een nieuw boek een gaat het theater in, over beide plannen komt hij vertellen op NPO Radio 1.

2007: Thomas Dekker wint een etappe in de Ronde van Zwitserland

In Melbourne worden de eerste kwartfinales gespeeld op de Australian Open. Het mooiste affiche van vandaag is het duel tussen titelverdediger Novak Djokovic en de Canadees Milos Raonic.

Daarvoor komt Roger Federer in actie tegen Tennys Sandgren. De Amerikaan, die twee jaar geleden in Melbourne ook al de laatste acht haalde, staat honderdste op de wereldranglijst en schaarde zich verrassend bij de laatste acht.

Beelden van het toernooi zijn te zien in de sportuitzendingen op televisie, onder meer in het Sportjournaal (18.45 uur, NPO 1) en het Late Journaal, rond middernacht op NPO 1.

De uitzendingen van dinsdag

13.10 uur Sport in Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1
21.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
23.25 uur Sport in NOS Journaal NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl