Lennard Hofstede, Steven Kruijswijk, Sepp Kuss en Tony Martin bij de perspresentatie van de Vuelta
NOS Sport

De sport van zaterdag bij de NOS

Een drukke sportzaterdag vandaag bij de NOS. Op het programma staan onder andere wielrennen (start van de Vuelta a España), hockey (troostfinale en EK-finale van de mannen), paardensport (de kür op muziek bij de EK) en voetbal (speelronde vier in de eredivisie).

De Ronde van Spanje begint met een ploegentijdrit over 13,4 kilometer in en rondom Torrevieja. De etappe is vanaf 18.45 uur te volgen via een liveblog én livestream op NOS.nl en in de NOS-app. Een samenvatting en reacties volgen in de uitzending van Studio Sport (vanaf 23.20 uur op NPO 1).

Kür op muziek

De sportzaterdag begint echter al om 15.00 uur met een extra uitzending van Studio Sport, met daarin aandacht voor de EK paardensport in Rotterdam. Vandaag wordt de kür op muziek (dressuur) gereden in het Kralingse Bos.

EK paardensport live bij de NOS

In Antwerpen spelen de Nederlandse hockeymannen de troostfinale tegen Duitsland op de EK. Het duel is vanaf 18.00 uur te zien via een livestream op NOS.nl en in de NOS-app.

De EK-finale Spanje-België begint om 20.30 uur en wordt live uitgezonden in een extra uitzending van Studio Sport op NPO 3. Het duel is ook te volgen op NOS.nl en in de NOS-app.

Geen Feyenoord, PSV en Ajax

In de eredivisie is het tijd voor speelronde vier, maar topclubs PSV, Feyenoord en Ajax komen dit weekend niet in actie. Vandaag staan wel Willem II-FC Emmen (18.30 uur), Heracles Almelo-Vitesse (19.45 uur) en sc Heerenveen-FC Twente (20.45 uur) op het programma.

De duels zijn van begin tot eind te volgen in een liveblog op NOS.nl, in de NOS-app en vanaf 19.00 uur via Langs de Lijn op NPO Radio 1.

In het Sportjournaal (vanaf 18.45 uur op NPO 1) een vooruitblik vanuit Almelo en samenvattingen van alle wedstrijden volgen om 22.30 uur in Studio Sport Eredivisie op NPO 1.

De uitzendingen van zaterdag 24 augustus

Tijd Wat? Waar?
15.00 uur EK paardensport: kür op muziek NPO 1, NOS.nl en NOS-app
18.00 uur EK hockey: troostfinale Nederland-Duitsland (m) NOS.nl en NOS-app
18.00 uur Liveblog eredivisie: speelronde vier NOS.nl en NOS-app
18.45 uur Vuelta a España: etappe 1 NOS.nl en NOS-app
18.50 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
20.25 uur EK hockey: finale Spanje-België (m) NPO 3, NOS.nl en NOS-app
22.30 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1, NOS.nl en NOS-app
23.20 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl