In samenwerking met
L1mburg
NOS Nieuws

Optreden Sting op Bospop toch geannuleerd

De Britse zanger Sting heeft zijn optreden op Bospop afgezegd. Hij stond geboekt als afsluiter van het festival maar liet vanmiddag weten niet op te kunnen treden.

In een verklaring schrijft zijn management dat de artiest nog onvoldoende is hersteld van een virusinfectie in zijn keel en op doktersadvies vanavond niet zal optreden.

Hoewel de zanger al de hele week kampte met gezondheidsklachten komt de annulering onverwacht. Eerder deze week schrapte Sting meerdere optredens in Europa maar hij hoopte voor Bospop weer fit te zijn.

De organisatie van Bospop had er lange tijd vertrouwen in dat Sting naar Weert zou komen, schrijft 1Limburg. Omdat de show op het laatste moment is afgezegd heeft de organisatie geen vervanger kunnen regelen. De organisatie heeft gepuzzeld met het schema en nu zal Nile Rodgers met zijn band CHIC het festival vanavond afsluiten.

De annulering van Sting is de tweede domper voor de festivalorganisatie. Eerder liet Snow Patrol al weten hun optreden van vrijdag om medische redenen af te moeten zeggen. Als vervanger werd toen Toto geregeld.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl