NOS Sport

De sport van woensdag bij de NOS

Gaat het vandaag gebeuren voor de Nederlandse voetbalsters? Stoomt de Europese kampioen zomaar door naar de finale van het WK in Frankrijk? Die vragen bepalen het sportbeeld van deze woensdag en worden pas aan het eind ervan beantwoord.

Nederland en Zweden trappen om 21.00 uur af in Lyon, maar in het Sportjournaal van 18.45 uur zal al even naar de Franse stad worden overgeschakeld en om 20.25 uur begint de voorbeschouwing.

Allemaal te zien op NPO 1, NOS.nl en in de NOS-app. De analyses komen in Frankrijk van de oud-internationals Daphne Koster en Pierre van Hooijdonk.

Het speelschema na de eerste halve finale op het WK

De halve finale is ook live te volgen via Langs de Lijn En Omstreken, dat om 20.30 uur op NPO Radio 1 begint. Het liveblog op NOS.nl en in de NOS-app gaat al een paar uur eerder van start met reportages en nieuws rond de wedstrijd, die uiteraard ook op de voet wordt bijgehouden.

Tennis en wielrennen

Ondertussen eisen ook twee andere grote sportevenementen hun aandacht op. Zo zullen er in het Lunchjournaal van 13.00 uur op NPO 1 hoogtepunten te zien zijn van de voetbalclash van afgelopen nacht tussen Brazilië en Argentinië in de eerste halve finale van de Copa América.

Robin Haase

Het Sportjournaal en Nieuwsuur (op NPO 2) zoomen in op de derde dag van het tennistoernooi op Wimbledon, waar Robin Haase in de tweede ronde in actie komt tegen de als vijftiende geplaatste Canadees Milos Raonic.

Het Sportjournaal heeft daarnaast ruimte ingeruimd voor de presentatie van de Sunweb-formatie voor de Tour de France, die komende zaterdag in Brussel begint. In Langs de Lijn En Omstreken wordt ook de ploeg die Jumbo-Visma naar de Ronde van Frankrijk stuurt, belicht.

De uitzendingen van woensdag 3 juli

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.00 uur Liveblog Nederland-Zweden NOS.nl en NOS-app
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.25 uur WK voetbal: Nederland-Zweden NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2
23.59 uur Late Journaal met sport NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl