Alexandra Popp (r) viert een doelpunt tegen Chili
NOS Sport

De sport van zaterdag bij de NOS

Zaterdag belooft een mooie en propvolle sportdag te worden. Op deze 'Ladies Day' vormt het WK voetbal voor vrouwen de hoofdmoot en spelen Ashleigh Barty en Marketá Vondrousová de vrouwenfinale op Roland Garros.

Op dag twee van het WK staan er drie wedstrijden op het programma en we zenden ze alle drie uit. Duitsland - China (15.00 uur) en Spanje - Zuid-Afrika (18.00 uur) via de site en de app en Noorwegen - Nigeria (21.00 uur) ook op NPO 3.

Rondom de avondwedstrijd nemen Presentator Sjoerd van Ramshorst en sidekick Suse van Kleef in Studio France met gasten Anouk Hoogendijk en Ronald de Boer de WK-dag door.

Ronald Koeman

De Oranje-vrouwen spelen dinsdag pas hun eerste wedstrijd. Ondertussen bereidt het andere Oranje zich voor op de finale van de Nations League. Bondscoach Ronald Koeman houdt om 18.30 uur een persconferentie en die is live te volgen op NOS.nl en de app.

Even daarvoor, om 15.00 uur om precies te zijn, kunt u op dezelfde platforms kijken naar de tweede dag van de Hammer Series in en rond Vaals. De renners rijden vandaag de sprintwedstrijd.

Van de tennisfinale in Parijs is een samenvatting te zien in het Sportjournaal en de late uitzending van Studio Sport (23.22 uur, NPO 1).

Kiki Bertens

Grote afwezige in de tweede week van Roland Garros was Kiki Bertens. De nummer vier van de wereld moest al in de tweede ronde ziek opgeven. In Studio Sport een interview met Nederlands beste tennisster.

Langs de Lijn En Omstreken begint op NPO Radio 1 om 21.00 en zit ook tot de nok toe vol. Naast al het voetbal en het tennis is er ook aandacht voor de kwalificatie van de Grand Prix van Canada in de Formule 1.

Uitzendingen

15.00 uur WK: Duitsland - China NOS.nl en NOS-app
15.00 uur Livestream Hammer Series NOS.nl en NOS-app
18.00 uur WK: Spanje - Zuid-Afrika NOS.nl en NOS-app
18.30 uur Persconferentie Ronald Koeman NOS.nl, NOS-app en Facebook
18.50 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.25 uur Studio France NPO 3, NOS.nl en NOS-app
21.00 uur WK: Noorwegen - Nigeria NPO 3, NOS.nl en NOS-app
21.00 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.55 uur Studio France NPO 3
23.22 uur Studio Sport NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl