De hockeyers van Amsterdam nemen het vandaag op tegen Bloemendaal
NOS Sport

De sport van zaterdag bij de NOS

De nationale voetbalcompetitie is ten einde, maar dat betekent niet dat er niet meer gevoetbald wordt. Vanavond staan de heenwedstrijden van de play-offs voor de strijd om het laatste Europa League-ticket op het programma.

Om 18.30 uur trappen Heracles en FC Utrecht in Almelo af en vanaf 20.45 uur zijn FC Groningen en Vitesse aan de beurt. Beide wedstrijden zijn live te volgen bij Langs de Lijn op NPO Radio 1 en via het liveblog op NOS.nl en de NOS-app. Een samenvatting van beide duels is vanaf 22.30 uur te zien bij Studio Sport op NPO 1.

Hockey

Vandaag ook veel aandacht voor de play-offs van het hockey. Vanaf 16.00 uur zenden we live de tweede wedstrijd (best of three) uit tussen de mannen van Bloemendaal en Amsterdam. Bloemendaal won de eerste wedstrijd.

De uitzending begint echter al om 15.00 uur. Dan zenden we een samenvatting van de tweede wedstrijd van de vrouwen van Den Bosch tegen SCHC. De club uit Bilthoven wist de eerste wedstrijd te winnen.

Er is nog meer voetbal vandaag. In Budapest vindt namelijk de Champions League-finale bij de vrouwen plaats. De wedstrijd tussen Olympique Lyon en FC Barcelona is live te volgen via het liveblog op NOS.nl en in de NOS-app. Een samenvatting is vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1.

Giro: etappe acht

Verder vandaag uiteraard aandacht voor de achtste etappe in de Giro d'Italia. Via een liveblog op NOS.nl en de NOS-app is alles op de voet te volgen. Een ruime samenvatting is vanaf 18.45 uur te zien in het Sportjournaal op NPO 1.

Het profiel van de achtste etappe van de Giro

Uitzendingen

15.00 uur Studio Sport (met onder andere hockey) NPO 1, NOS,nl en NOS-app
18.50 uur Sportjournaal NPO 1, NOS,nl en NOS-app
19.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.30 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl