Casimir Schmidt
NOS Voetbal

De sport van vrijdag bij de NOS

Bij de EK turnen in het Poolse Szczecin staan vandaag de meerkampfinales op het programma. Zowel die van de mannen - met Casimir Schmidt - als die van de vrouwen - met Eythora Thorsdottir en Tisha Volleman - zenden we live uit op NOS.nl en in de NOS-app.

De mannen beginnen om 13.00 uur en de vrouwen om 17.30 uur. Hans van Zetten verzorgt het commentaar. In het Sportjournaal om 18.45 uur op NPO 1 en in Nieuwsuur om 22.40 op NPO 2 zijn samenvattingen te zien.

Eredivisie

Vandaag begint ook de dertigste speelronde van de eredivisie met de degradatiekraker NAC Breda-FC Emmen om 20.00 uur. We zijn ook bij PSV om met Mark van Bommel vooruit te blikken op het thuisduel met De Graafschap.

Beide onderwerpen komen aan bod in het Sportjournaal en de eredivisie-uitzending (22.26 uur op NPO1), maar ook in het liveblog op NOS.nl en in de NOS-app, waarin vanaf 12.00 uur alle wetenswaardigheden over het komende voetbalweekeinde voorbijkomen.

Mark van Bommel

In Nieuwsuur staan we ook stil bij de duizendste grand prix van de Formule 1. Die jubileumrace is zondag in China. Samen met Frits van Someren, biograaf van oud-coureur Carel Godin de Beaufort, duiken we het verleden in.

Uitzendingen vrijdag

12.00 uur Liveblog 'Warming-up' NOS.nl en NOS-app
13.00 uur Livestream EK turnen: meerkampfinale mannen NOS.nl en NOS-app
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
17.30 uur Livestream EK turnen: meerkampfinale vrouwen NOS.nl en NOS-app
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.00 uur Liveblog NAC-Emmen NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl