Leonardo Bonucci

Bonucci en Kean bezorgen Juventus drie punten tegen Cagliari

Juventus, zonder de geblesseerde Cristiano Ronaldo, blijft ongenaakbaar in de Serie A. De koploper zegevierde bij Cagliari met 2-0.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel halverwege de eerste helft. Centrale verdediger Leonardo Bonucci kopte raak uit een hoekschop. In de slotfase besliste Moise Kean de ontmoeting.

Juventus zette zo een uitstekende reeks tegen Cagliari voort. Sinds november 2009 wisten de Sardiniërs niet meer te winnen van de Turijners.

Juventus staat nu achttien punten voor op Napoli, met nog acht duels te spelen. De nummer twee treedt woensdag bij Empoli aan.

Krzysztof Piatek (links) treurt na het gelijkspel

Eerder op de avond kwam AC Milan in San Siro niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Udinese, met Hidde ter Avest en Marvin Zeegelaar in de basis.

Krzysztof Piatek maakte vlak voor rust alweer zijn twintigste goal van het seizoen, maar Kevin Lasagna trok na ruim een spelen de stand gelijk.

AC Milan pakte slechts een punt uit de laatste drie duels en gaat zaterdag op bezoek bij Juventus, volgende week woensdag tegenstander van Ajax in de Champions League.