Mauro Icardi met zijn vrouw op de tribune bij Inter-Sampdoria
NOS Voetbal

Inter-spits Icardi na ruim een maand terug op het trainingsveld

Spits Mauro Icardi heeft zijn rentree gemaakt op het trainingsveld van Internazionale. De Argentijn was daar op 13 februari voor het laatst gesignaleerd. Al die tijd speelde hij vanwege een conflict met de Milanese club ook geen wedstrijden.

Icardi begon de training met de spelersgroep. Later ging hij individueel aan de gang, aldus de club uit de Serie A waar ook Oranje-verdediger Stefan de Vrij onder contract staat.

Aanvoerdersband

Op 9 februari speelde Icardi zijn laatste wedstrijd voor Inter, dat die dag met 1-0 won van Parma. Daarna vernam de 26-jarige Argentijn dat hij zijn aanvoerdersband moest inleveren. Volgens trainer Luciano Spalleti werd hij te veel afgeleid door de stroef verlopende onderhandelingen over contractverlenging, wat ook weer zijn weerslag had op het elftal.

Mauro Icardi viert op karakteristieke wijze zijn treffer tegen rivaal AC Milan

Icardi reageerde furieus en weigerde nog in actie te komen voor de club. Later speelde een knieblessure hem parten, zei hij, al werd dat door Inter betwijfeld.

Volgens het Italiaanse persbureau Ansa heeft Icardi nu samen met Wanda Nara, die behalve zijn vrouw ook zijn zaakwaarnemer is, alles uitgesproken met de clubleiding en zal hij binnenkort ook weer op het wedstrijdveld te bewonderen zijn.

Of Icardi, die met negen competitietreffers nog altijd de meest productieve speler is bij Inter dit seizoen, zijn aanvoerdersband ook weer terug gaat krijgen, is nog niet duidelijk.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl