Anouk Vetter
NOS Sport

De sport van vrijdag bij de NOS

De WK baanwielrennen gaan in volle vaart verder en daar komt de EK indooratletiek in Glasgow bij als groot evenement. Nederland heeft op de eerste dag meteen twee medaillekandidaten: Anouk Vetter en Maureen Koster.

Vetter doet op de vijfkamp een gooi naar de medailles (ze werd in 2017 Europees kampioene) en Koster loopt net als Julia van Velthoven de finale van de 3.000 meter.

Atletiek en baanwielrennen in extra uitzending

Hoe de vrouwen het ervan afbrengen, is te zien in Nieuwsuur (22.40 uur op NPO 2) en in een extra Studio Sport-uitzending om 00.13 uur op NPO 1, waarin naast de EK atletiek ook de WK baanwielrennen worden behandeld.

Bij het baanwielrennen in het Poolse Pruszków verdedigt Kirsten Wild haar wereldtitel op het olympische onderdeel omnium. Ook Jan-Willem van Schip is medaillekandidaat, maar dan op de puntenkoers.

Verder is er de zesde etappe van de Ronde van de Verenigde Arabische Emiraten en blikken schaatsers Antoinette de Jong en Patrick Roest vooruit op de WK allround van komend weekend in Calgary.

Eredivisieweekend

In Eindhoven geeft PSV-coach Mark van Bommel zijn wekelijkse persconferentie. De eerste beelden daarvan zijn te zien in een liveblog op NOS.nl en in de NOS-app, waarin vanaf 12.00 uur alle wetenswaardigheden over het komende voetbalweekeinde voorbijkomen.

Mark van Bommel

Vanaf 20.00 uur wordt in het blog - maar ook op NPO Radio 1 - de wedstrijd tussen De Graafschap en ADO Den Haag gevolgd. Een samenvatting van dat duel is te zien in de eredivisie-uitzending van 22.25 uur op NPO 1 en NOS.nl.

Uitzendingen

Tijd Programma Waar?
12.00 uur Liveblog 'Warming-up' NOS.nl en NOS-app
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.25 uur Eredivisie op vrijdag NPO 1, NOS.nl en NOS-app
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl