2015: Matthias Rath en Totilas bij een van zijn laatste wedstrijden
NOS Sport

De sport van maandag bij de NOS

Geen live sport vandaag bij de NOS, maar wel volop aandacht voor American Football (de Super Bowl), alpineskiën (voorbeschouwing op de WK in Zweden) en een reportage over Totilas. Hoe gaat het met het gepensioneerde dressuurpaard?

Afgelopen nacht was de finale van de National Football League (NFL) tussen New England Patriots en Los Angeles Rams. Een samenvatting van die wedstrijd is te zien in het Lunchjournaal (vanaf 13.10 uur op NPO 1) en om 18.45 uur in het Sportjournaal op NPO 1.

Daarin ook een voorbeschouwing op de WK skiën, die dinsdag beginnen in Zweden met de Super G voor vrouwen. De eerste Nederlandse skiër die in actie komt, is Maarten Meiners. Hij verschijnt woensdag op de skipiste voor de Super G.

Totilas was even terug in Nederland

In het sportgedeelte van Nieuwsuur (vanaf 22.40 uur op NPO 2) een reportage over dressuurpaard Totilas, dat in 2015 stopte met topsport. Afgelopen weekend was het paard, waarmee Edward Gal in 2010 wereldkampioen werd, even in Nederland. Hoe gaat het met Totilas?

Reportage uit 2015: de laatste wedstrijd van Totilas

Het afgelopen sportweekend wordt vanaf 21.30 uur besproken in het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1. Te gast zijn Voetbal International-journalist Marco Timmer, NOS-commentator Joris van den Berg en Volkskrant-journalist John Volkers.

De uitzendingen van maandag 4 februari

Tijd Programma Waar?
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
21.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl