Leroy Sané heeft er 0-3 van gemaakt

Manchester City wint, Babel verliest van Spurs bij Fulham-debuut

Manchester City heeft in de Premier League gedaan wat er van de nummer twee van de ranglijst verwacht mag worden: winnen van de nummer laatst Huddersfield Town. In het John Smith's Stadium werd het 0-3.

Danilo zette de ploeg van coach Josep Guardiola voor rust op voorsprong. In de tweede helft zette Leroy Sané even aan om de wedstrijd op slot te gooien. Binnen twee minuten leverde hij een assist (bij de 0-2) van Raheem Sterling) en goal af.

City staat in de Premier League vier punten achter op koploper Liverpool, dat gisteren met grote moeite won (4-3) van Crystal Palace.

Babel debuteert bij Fulham

De achterstand van nummer drie Tottenham Hotspur op Liverpool bedraagt negen punten. De Londenaren wonnen bij Fulham met 2-1 door een treffer van Harry Winks in de derde minuut van de blessuretijd.

Bij Fulham was er een basisplaats voor kersverse aankoop Ryan Babel, die van Besiktas werd overgenomen. Hij werd na 56 minuten gewisseld.