Real Madrid speelt vandaag de finale van het WK voor clubteams
NOS Sport

De sport van zaterdag bij de NOS

Ook in het weekend voor Kerst wordt er nog gewoon gevoetbald. Het is de laatste speelronde in de eredivisie voor de winterstop.

Koploper PSV mag zich bij winst op AZ 'herfstkampioen' noemen. De Eindhovenaren beginnen om 19.45 uur aan hun thuisduel. Ook de wedstrijden Fortuna Sittard-FC Groningen (18.30 uur), NAC-Heerenveen (19.45 uur) en Excelsior-Heracles (20.45 uur) staan op het programma.

Alle wedstrijden zijn live te volgen vanaf 19.00 uur bij Langs de Lijn op NPO Radio 1 en in het liveblog op NOS.nl en in de app. Samenvattingen van de duels zijn vanaf 22.45 uur te zien bij Studio Sport op NPO 1.

  • NOS
    Programma en uitslagen van speelronde 17 in de eredivisie
  • NOS
    De stand in de eredivisie

Finale WK voor clubteams

En er is nog meer voetbal. De finale van het WK voor clubteams, tussen Champions League-winnaar Real Madrid en gastheer Al Ain, vindt vandaag plaats in de Verenigde Arabische Emiraten. De Spaanse ploeg kan deze prijs voor de derde keer op rij winnen.

De wedstrijd is vanaf 17.15 uur live te volgen op NPO 2, NOS.nl en in de NOS-app. Het commentaar wordt verzorgd door Jeroen Grueter.

Darts

Op het WK darts in Londen wordt een begin gemaakt met de derde ronde. Vier Nederlanders zijn er nog over. Jermaine Wattimena en Michael van Gerwen komen vanavond in actie. Wattimena neemt het op tegen de Schotse titelkandidaat Gary Anderson en de als eerste geplaatste Van Gerwen moet zien af te rekenen met de Duitser Max Hopp.

In de reguliere uitzending van Studio Sport om 23.40 uur op NPO 1 zijn reportages te zien van de schaatsmarathon in Breda en het basketbalduel Leiden-Den Bosch en is er aandacht voor de loting voor de kwartfinales van de KNVB-beker.

Uitzendingen

17.15 uur Studio Sport Extra (Real Madrid-Al Ain) NPO 2, NOS.nl en NOS-app
18.50 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.45 uur Studio Sport Voetbal (eredivisie) NPO 1, NOS.nl en NOS-app
23.40 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl