Dusan Tadic
NOS Sport

De sport van woensdag bij de NOS

Ajax is al zeker van de achtste finales in de Champions League, maar strijdt vanavond tegen Bayern München om de groepswinst in poule E om zo de andere groepswinnaars in de volgende ronde te ontlopen.

Ajax heeft een achterstand van twee punten op Bayern en heeft een zege nodig om de groep te winnen. De wedstrijd begint vanavond om 21.00 uur en is rechtstreeks te volgen in Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 en een liveblog op NOS.nl en in de NOS-app.

De samenvatting van de wedstrijd is te zien in het Late Journaal om middernacht op NPO 1.

De stand in groep E voor de laatste speelronde

Op de tweede dag van de WK kortebaanzwemmen in het Chinese Hangzhou komt Femke Heemskerk opnieuw in actie. Dinsdag veroverde ze brons op de 200 meter vrij en zilver op de 4x100 meter estafette.

Heemskerk en Kromowidjojo zwemmen vroeg in de Nederlandse ochtend de series en moeten zich daarin zien te plaatsen voor de halve finales. Ook komen de vrouwen op de 4x50 meter wisselslag en de gemengde estafetteploeg (4x50 meter) in het water. Vanaf 12.00 uur zijn de WK zwemmen te zien op NOS.nl.

De handbalsters spelen bij het EK in Frankrijk om 21.00 uur een do-or-die-wedstrijd. Oranje moet een punt pakken tegen Duitsland om de halve finales te bereiken. Een samenvatting van dat duel is te zien in Nieuwsuur om 22.40 uur op NPO 2.

De uitzendingen van woensdag

12.00 uur WK zwemmen: finales dag 2 NOS.nl en NOS-app
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO1, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
21.00 uur Liveblog CL: Ajax-Bayern München NOS.nl en NOS-app
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl