Feyenoorder Sam Larsson wordt bedolven na zijn doelpunt tegen PSV
NOS Voetbal

NOS Voetbalpodcast #17: 'PSV was niet berekend op strijdlust Feyenoord.'

Elke maandag blikken de commentatoren van de NOS terug op het voetbalweekend. Met meningen en scherpe analyses, verhalen en opvallende anekdotes. Dat en meer is te horen in de NOS Voetbalpodcast.

Deze week schuiven Arman Avsaroglu, Jan Roelfs en Jeroen Grueter aan bij presentator Arno Vermeulen.

De commentatoren blikken uitgebreid terug op de topper van dit weekend tussen Feyenoord en PSV. Volgens Jeroen Grueter werd PSV afgebluft door een agressief Feyenoord.

Eensgezind wordt geconstateerd dat PSV niet was berekend op de strijdlust van Feyenoord. Arman Avsaroglu noemt dat gek. "Als Feyenoord thuis won van PSV, en dat gebeurde in het verleden vrij vaak, dan gebeurde het op deze manier."

Potentieel

Door het verlies van PSV kwam Ajax weer wat dichter bij de koploper. De Amsterdammers hadden dit weekend geen enkele moeite met ADO Den Haag en de commentatoren zagen dat de geblesseerde Hakim Zyech eigenlijk niet gemist wordt in de selectie van trainer Erik ten Hag. "Ajax heeft zo'n potentieel. Het is echt de kwaliteit van de bank", constateert Jan Roelfs.

Verder wordt er gesproken over de 'pareltjes' van de eredivisie en komt de loting van het Nederlands elftal voor de EK-kwalificatie ter sprake.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl