De mooiste goal van het weekend: Luuk de Jongs omhaal
NOS Voetbal

NOS Voetbalpodcast #16: gaat PSV ondersteboven bij Feyenoord?

Elke maandag kijken de commentatoren van de NOS terug op het voetbalweekend. Meningen en scherpe analyses, verhalen en opvallende anekdotes. Dat en meer is te horen in de NOS Voetbalpodcast.

Deze week schuiven Arman Avsaroglu, Andy Houtkamp en Frank Snoeks aan bij presentator Arno Vermeulen.

Speler van afgelopen week

De commentatoren hebben allemaal een eigen verhaal over hun voetballer van de week. Houtkamp stelt Mark Diemers (Fortuna Sittard) voor, Avsaroglu bewierookt de omhaal van Luuk de Jong en Frank Snoeks geniet van Nick Venema (FC Utrecht).

"Ik kies voor Martin Ødegaard van Vitesse", zegt Vermeulen. Volgens hem komt de 19-jarige Noorse huurling van Real Madrid steeds meer tot ontbolstering. "Als Frenkie de Jong vertrekt bij Ajax, zou Ødegaard een prima vervanger zijn."

Houtkamp wil daar graag op inhaken. "Dan kun je eveneens kiezen voor Ritsu Doan van FC Groningen", is hij van mening. "Ajax is ook de enige club die hem kan betalen. Een heel goede voetballer, die ook tegen Feyenoord zijn stempel op de wedstrijd drukte."

Doan in duel met Feyenoord-aanvoerder Jordy Clasie

'Feyenoord krijgt geen veeg van PSV'

Ook de Champions League-wedstrijden van Ajax en PSV passeren de revue, maar de commentatoren kijken vooral uit naar het duel tussen Feyenoord en PSV in de eredivisie komende zondag. Hamvraag: maakt Feyenoord de competitie weer spannend?

Avsaroglu is de enige die er serieus rekening mee houdt. "Ze gaan geen veeg krijgen. Ik denk zelfs dat Feyenoord gaat winnen van PSV. Ze spelen in De Kuip, onderschat dat niet. Bovendien hebben ze thuis tot nu toe alles gewonnen."

Ik denk dat Feyenoord gaat winnen van PSV

Arman Avsaroglu

Snoeks haalt aan dat Feyenoord de enige eredivisieclub is die van PSV wist te winnen dit jaar. "Maar", voegt hij eraan toe. "Ik vind Ajax beter dan PSV. Alleen denk ik wel dat dit PSV in staat is om zich in mei ongeslagen tot landskampioen te kronen."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl