Gerard Dielessen en André Bolhuis
NOS Sport

De sport van maandag bij de NOS

Uiteraard is Duitsland-Nederland (20.45 uur) vandaag de hoofdmoot, maar we zijn ook bij de Algemene Vergadering van NOC*NSF (19.30 uur) om met voorzitter André Bolhuis en algemeen directeur Gerard Dielessen te praten over de nieuwe chef de mission: Pieter van den Hoogenband.

Het resultaat daarvan is te zien in Nieuwsuur (22.40 uur op NPO 2).

Duitsland-Nederland

Dan Oranje, dat drie dagen na de bewierookte overwinning op Frankrijk alweer aan de bak moet tegen Duitsland. In Gelsenkirchen heeft de ploeg van bondscoach Ronald Koeman aan een gelijkspel genoeg om groepswinnaar te worden in de Nations League.

De wedstrijd begint om 20.45 uur en is rechtstreeks te zien op NPO 3, NOS.nl en in de NOS-app en live te beluisteren op NPO Radio 1.

Memphis Depay in het duel met Frankrijk

De analyse komt op televisie van Rafael van der Vaart. Bij de radio is Cor Pot, oud-bondscoach van Jong Oranje, te gast. Daar analyseert hij de wedstrijd en praat hij over zijn biografie.

Seedorf en Kluivert

Ook oud-internationals Clarence Seedorf en Patrick Kluivert laten hun licht schijnen over Oranje. De bondscoach en assistent-bondscoach van Kameroen doen dat vanuit Londen, waar ze dinsdag een oefenwedstrijd spelen tegen Brazilië.

De uitzendingen van maandag bij de NOS

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.12 uur Voorbeschouwing Duitsland-Nederland NPO 3, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
20.45 uur De wedstrijd: Duitsland-Nederland NPO 3, NOS.nl en NOS-app
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl