De hockeysters van Den Bosch
NOS Voetbal

De sport van zondag bij de NOS

Er staat een hele drukke sportdag voor de boeg die bij de NOS begint met onze Studio Sport-uitzending van 13.50 uur. In die uitzending blikt Joep Schreuder bij Excelsior-Ajax vooruit op de eredivisiewedstrijden van de dag.

Ook is er aandacht voor de hockeykraker tussen de vrouwen van Oranje-Rood en Den Bosch. De bezoekers uit Den Bosch voeren voorlopig de ranglijst aan in de Hoofdklasse, met drie punten meer dan nummer twee Oranje-Rood.

Om 16.00 uur zijn we live bij de wedstrijd tussen de handbalsters van Quintus en die van het IJslandse Valur. Gisteren eindigde de eerste wedstrijd in de derde ronde van de Challenge Cup in Kwintsheul in 24-20 voor Quintus.

Max Verstappen wacht in de tweede training op Interlagos tot zijn wagen klaar is

Langs de Lijn

In Langs de Lijn op NPO Radio 1 besteden we uiteraard ook ruim aandacht aan het hockey en het handbal, maar zijn we ook live bij de Grand Prix van Brazilië.

De verrichtingen van Max Verstappen en consorten kunnen vanaf 18.10 uur gevolgd worden via live flitsen op de radio. Uiteraard zijn we er op NOS.nl en in de NOS-app ook bij met ons Formule 1-liveblog. Een korte samenvatting van de race wordt getoond in de uitzending van Studio Sport Eredivisie (vanaf 19.00 uur). Een uitgebreide samenvatting is later op de avond te zien in Studio Voetbal (vanaf 22.00 uur) en op NOS.nl.

De uitslagen en het programma van de twaalfde speelronde in de eredivisie

Voetbal op zondag

In de vroege avonduitzending van Studio Sport laten we onder andere een samenvatting zien van het competitieduel tussen FC Barcelona en Real Betis. Verder zoekt Rivkah op het Veld uit wat het belang is voor de Nederlandse voetbalsters om het WK te halen.

Samenvattingen van de eredivisiewedstrijden, die live te volgen zijn op de radio en in ons liveblog, volgen uiteraard in onze eredivisie-uitzending van 19.00 uur.

Studio Voetbal begint vandaag om 22.03 uur. Arno Vermeulen, Rafael van der Vaart en Pierre van Hooijdonk schuiven aan bij Tom Egbers om de afgelopen voetbalweek door te nemen.

Rafael van der Vaart (l) en Pierre van Hooijdonk

Uitzendingen 11 november

Tijd Programma Waar te zien?
13.50 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app
14.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
18.10 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1, NOS.nl en NOS-app
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.00 uur Studio Voetbal NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl