Ireen Wüst
NOS Sport

De sport van maandag bij de NOS

Maandag is doorgaans een rustige sportdag, maar dat is vandaag wel anders. Wat komt er allemaal voorbij? Formule 1, de World Series, Ireen Wüst en het belangrijkste: de landenwedstrijd voor de mannen bij de WK turnen in Doha.

Nederland doet voor het eerst in de geschiedenis mee aan de WK-finale. Hoe Epke Zonderland, Bart Deurloo, Bram Louwije, Frank Rijken en Casimir Schmidt het ervanaf brengen is vanaf 14.00 uur live te zien op NPO 1, NOS.nl en in de NOS-app.

Het commentaar is uiteraard van Hans van Zetten.

Turnmannen klaar voor historische WK-finale: 'Mooier wordt het niet'

Eerder op de dag wordt het nieuwe schaatsteam van Wüst gepresenteerd in Heerenveen: Infestos. Bij de ploeg staat talentontwikkeling centraal en daarvoor is Gerard Kemkers aangetrokken.

Beelden van de presentatie zijn te zien in het Sportjournaal om 18.45 uur op NPO 1, maar al eerder op NOS.nl en in de NOS-app.

Hoe goed is Hamilton?

Verder blikken we in Nieuwsuur (om 22.40 uur op NPO 2) terug op de vijfde wereldtitel van Lewis Hamilton met oud-coureur Jan Lammers en Formule 1-schrijver Koen Vergeer.

Samenvatting GP Mexico: magistrale Verstappen wint, Hamilton wereldkampioen

Verder komt vandaag de vijfde wedstrijd van de World Series tussen Los Angeles Dodgers en Boston Red Sox voorbij en is er weer een nieuwe YouTube-aflevering van de Club van Vijf. Deze week neemt Jackie Groenen je mee naar Frankfurt.

Sportforum

En in het Sportforum op NPO Radio 1 zijn weer drie journalisten te gast om het belangrijkste sportnieuws van afgelopen week door te midden. Dit keer zijn dat Erik van Haren (De Telegraaf), Jan Roelfs (NOS) en Willem Vissers (de Volkskrant).

Uitzendingen maandag 29 oktober

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
14.00 uur WK turnen: finale landenwedstrijd mannen NPO1, NOS.nl en NOS-app
16.00 uur De Club van Vijf YouTube NOS Sport
18.45 uur Sportjournaal NPO1, NOS.nl en NOS-app
21.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl