Max Verstappen na zijn derde plaats in Japan
NOS Sport

De sport van zondag bij de NOS

Deze sportzondag wordt gedomineerd door de Klassieker, de confrontatie in de eredivisie tussen Ajax en Feyenoord in Amsterdam. Maar is er natuurlijk meer: nog meer voetbal bijvoorbeeld, maar ook onder andere hockey, basketbal en autosport.

Het duel tussen Ajax en Feyenoord, de nummers twee en drie van de eredivisie, begint om 14.30 uur, maar in de Studio Sport-uitzending van 13.10 uur (te zien op NPO 1, NOS.nl en de NOS-app) wordt al uitgebreid vooruitgeblikt.

Met prominente gasten aan de rand van het veld, maar ook middels interviews met Hakim Ziyech, Robin van Persie en 'Mister Ajax' Sjaak Swart.

Zoals gezegd: de aftrap in de Johan Cruijff Arena is om 14.30 uur. Op dat tijdstip gaat ook de bal rollen bij Willem II-FC Utrecht. Al eerder, om 12.15 uur, begint Vitesse-Fortuna Sittard, terwijl speelronde tien in de eredivisie om 16.45 uur wordt afgesloten met AZ-sc Heerenveen.

Het wedstrijdverloop van alle duels is te volgen via het liveblog op NOS.nl en de NOS-app, terwijl vanaf 14.00 uur uur ook flitsen te horen zijn in Langs de Lijn op NPO Radio 1. De samenvattingen volgen om 19.00 uur in Studio Sport Eredivisie op NPO 1, NOS.nl en de NOS-app.

Programma en uitslagen speelronde 10

Hockey en basketbal

In de middaguitzending valt ook genoeg te genieten rond de velden, live bij de NOS. Om 14.30 uur begint de hockeytopper in de vrouwenhoofdklasse tussen Den Bosch en SCHC, dat na tien speelronden één puntje minder heeft dan de landskampioen. Om 16.00 uur is het de beurt aan de basketballers van Groningen en Rotterdam.

Max Verstappen

De uitzending van 18.12 uur bevat onder meer een samenvatting van de Spaanse competitietopper Barcelona-Real Madrid, een portret van oud-Ajacied Davy Klaassen die het momenteel goed doet bij Werder Bremen en een interview met Jelle van Gorkom, de BMX'er die begint dit jaar zwaar ten val kwam tijdens de training.

Verstappen in Mexico

Pas om 20.10 uur komt Max Verstappen in actie bij de Grand Prix van Mexico. De verwikkelingen in de race, die de Brit Lewis Hamilton een nieuwe wereldtitel in de Formule 1 kan brengen, worden bijgehouden in het liveblog op NOS.nl en de NOS-app, terwijl er op NPO Radio 1 flitsen voorbij zullen komen.

Beelden van de GP zijn te zien in Studio Voetbal om 22.03 uur, waarin vanzelfsprekend toch vooral over voetbal gesproken wordt, en dan met name over de toppers Ajax-Feyenoord en Barcelona-Real Madrid. Pierre van Hooijdonk, Arno Vermeulen en Henk Timmer nemen plaats aan tafel bij presentator Tom Egbers.

De uitzendingen van zondag 28 oktober

12.00 uur Liveblog eredivisie NOS.nl en NOS-app
13.10 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app
14.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
18.12 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.10 uur Liveblog F1: GP van Mexico NOS.nl en NOS-app
22.03 uur Studio Voetbal NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl