Jeroen Zoet gaat vandaag met PSV op bezoek bij FC Groningen
NOS Sport

De sport van zaterdag bij de NOS

Het sportprogramma van vandaag biedt vooral veel eredivisievoetbal, maar ook turnen, autosport, skiën en natuurlijk tennis: de halve finale van Kiki Bertens bij de WTA Finals.

Rond 10.00 uur speelt Bertens in de halve finales tegen de Oekraïense Jelina Svitolina. De partij is via een liveblog te volgen op NOS.nl. Een samenvatting van de partij is te zien in het Sportjournaal, vanaf 18.50 uur op NPO 1.

Koploper versus hekkensluiter

Daarin ook een vooruitblik op de wedstrijd die koploper PSV later op de avond speelt in de eredivisie. De Eindhovenaren, die na negen speelronden nog zonder puntverlies zijn, gaan op bezoek bij hekkensluiter FC Groningen, dat tot nu toe is blijven steken op één zege en één remise.

Het duel begint om 19.45 uur, net als De Graafschap-Excelsior. Om 18.30 uur is de aftrap bij ADO Den Haag-NAC Breda, terwijl om 20.45 uur het avondprogramma wordt afgesloten met PEC Zwolle-Heracles Almelo.

De vier wedstrijden kunnen live worden gevolgd via het blog op NOS.nl en in de NOS-app, via flitsen in Langs de Lijn op NPO Radio 1 en via Teletekstpagina 818. De samenvattingen zijn te zien in Studio Sport Eredivisie (22.25 uur op NPO 1).

In de voetbaluitzending zal ook al worden vooruitgeblikt op Ajax-Feyenoord, de Klassieker die morgen op het programma staat.

En verder...

De daaropvolgende uitzending van Studio Sport (vanaf 23.22 uur op NPO 1) komt uiteraard terug op de partij van Bertens in Singapore, maar besteedt ook volop aandacht aan de kwalificaties voor de vrouwen bij de WK turnen in Doha, de kwalificatie bij de Grand Prix van Mexico in de Formule 1 en de eerste wereldbekerwedstrijd van het nieuwe skiseizoen: de reuzenslalom voor de vrouwen in het Oostenrijkse Sölden.

De uitzendingen van zaterdag 27 oktober

10.00 uur Liveblog: WTA Finals met Kiki Bertens NOS.nl en NOS-app
18.00 uur Liveblog: eredivisievoetbal NOS.nl en NOS-app
18.50 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.25 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1, NOS.nl en NOS-app
23.22 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl