PSV viert landskampioenschap
NOS Sport

De sport op donderdag bij de NOS

Ze zijn trots in Eindhoven. Vorig seizoen werd de landstitel behaald en begin dit seizoen bereikte PSV ook nog het hoofdtoernooi van de Champions League. Geen beter moment dus om wat openheid van zaken te geven en om supporters de jaarcijfers te laten inzien.

Fans mogen vandaag zelfs vragen stellen over hetgeen PSV boekhoudkundig presteerde in 2017/2018. Verslaggever Joep Schreuder gaat een kijkje nemen hoe dat er precies aan toegaat in Eindhoven.

WK volleybal voor vrouwen

Ook is er vandaag aandacht voor het WK volleybal. Verslaggever Ayolt Kloosterboer blikt met de vrouwen vooruit op het toernooi, dat voor Nederland zaterdagochtend begint met een wedstrijd tegen Duitsland.

Vreugde bij Celeste Plak

Verder op deze donderdag: de vijf resterende duels in de eerste ronde van het KNVB-bekertoernooi. Ze zijn te volgen via een liveblog op NOS.nl.

De speeldag wordt om 17.00 uur geopend in Meppel en Oostzaan, waar de amateurs van respectievelijk Alcides en OFC het opnemen tegen een eredivisionist. Alcides speelt tegen AZ en OFC speelt tegen FC Emmen.

Feyenoord gaat later op de avond op bezoek bij de amateurs van Gemert. Meer over onder meer deze wedstrijd in de radio-uitzending van Langs de Lijn En Omstreken.

Programma KNVB-beker donderdag

Thuis Uit
Alcides AZ
OFC FC Emmen
FC Groningen FC Twente
FC Utrecht MVV Maastricht
Gemert Feyenoord

Het is tevens de laatste dag van de WK judo in Bakoe. De landenteams komen vandaag in actie. De mannen en vrouwen openen hun toernooi tegen Oezbekistan.

Uitzendingen donderdag 27 september

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
17.00 uur Liveblog: KNVB-beker NOS.nl en NOS-app
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl