Cristiano Ronaldo werd vorig jaar voor de vijfde keer uitgeroepen tot beste speler
NOS Sport

De sport van maandag bij de NOS

Wie wordt Voetballer van het Jaar? Cristiano Ronaldo, Luka Modric of Mohamed Salah? Dat is vanaf 20.30 uur live te volgen op NOS.nl en in de NOS-app als we de FIFA Football Awards in Londen streamen.

Daar wordt de uitslag bekendgemaakt van alle categorieën op basis van stemmen van aanvoerders, bondscoaches, fans en media. Sarina Wiegman is genomineerd als vrouwelijke Coach van het Jaar.

Van Vleuten warmt zich op

Bij de WK wielrennen worden er vandaag geen medailles verdeeld. Wel blikken we in het Sportjournaal vooruit op de tijdrit van de vrouwen van dinsdag. Annemiek van Vleuten verdedigt haar titel. Ook Anna van der Breggen, Ellen van Dijk en Lucinda Brand azen op een medaille.

De WK judo gaan vandaag verder met namens Nederland Noël van 't End en Jesper Smink. Zij komen in actie in de klasse tot 90 kilogram. Beelden daarvan zijn ook te zien in het Sportjournaal.

Praten over sport

Het is weer maandag, dus Arno Vermeulen leidt een nieuwe voetbalpodcast en ook het Sportforum op NPO Radio 1 is er weer. Daar zijn te gast: NOS-voetbalcommentator Jeroen Elshoff en de journalisten Willem Held en Robèrt Misset, die voor respectievelijk De Telegraaf en de Volkskrant het tennis en volleybal volgen.

Uitzendingen maandag 24 september

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur FIFA Football Awards NOS.nl en NOS-app
21.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl