Cristiano Ronaldo na het maken van de 0-1

Opnieuw hoofdrol voor Ronaldo, nu weer in positieve zin

Cristiano Ronaldo heeft bij Juventus weer een hoofdrol voor zich opgeëist. Ditmaal in positieve zin. De sterspeler van Juve brak in de uitwedstrijd tegen Frosinone tien minuten voor tijd de ban.

Ronaldo kreeg de bal op zo'n tien meter afstand van het doel via een verdediger van de thuisploeg voor zijn voeten en met links haalde hij doeltreffend uit. Diep in blessuretijd maakte Federico Bernardeschi er met een schot nog 0-2 van. Dat was ook de eindstand.

Tijdens de vorige competitiewedstrijd van Juventus nam Ronaldo de hele productie voor zijn rekening. Toen werd Sassuolo met 2-1 verslagen. Dat waren pas zijn eerste goals in Italiaanse dienst.

Tranen

Tussen dat duel en de wedstrijd van vandaag vertolkte Ronaldo een negatieve hoofdrol. Midweeks kreeg hij een rode kaart in de Champions League-wedstrijd tegen Valencia. In tranen verliet de verbouwereerde Ronaldo het veld.