Marcelo Brozovic viert zijn late treffer

Inter pas in blessuretijd langs Sampdoria, hoofdrol voor VAR

Met Stefan de Vrij de hele wedstrijd op de bank heeft Internazionale een nipte zege geboekt bij Sampdoria. De Kroatische middenvelder Marcelo Brozovic maakte in de 94ste minuut de enige treffer van het duel: 1-0.

De volgende tegenstander van PSV in de Champions League kende tot dusver een moeizame start van de Italiaanse competitie met slechts vier punten uit evenveel duels.

Ook dit keer in Genua ging het niet voorspoedig. De ploeg van trainer Luciano Spalletti dacht vlak voor rust op voorsprong te komen via Radja Nainggolan. De VAR gooide echter roet in het eten: buitenspel.

VAR

Kort voor tijd keurde de VAR wederom een treffer van Internazionale af. Vervolgens kreeg ook Sampdoria te maken met de videoscheidsrechter toen de ploeg in blessuretijd eveneens een doelpunt afgekeurd zag worden.

Het duel leek te eindigen in een doelpuntloos gelijkspel maar in extremis zorgde Brozovic toch voor de overwinning van Inter.

Dankzij de winst klimt Internazionale naar de zevende plaats in de Serie A.