Hirving Lozano
NOS Sport

De sport van zaterdag bij de NOS

Van de traditionele topdrie komt alleen PSV vandaag in actie. De landskampioen krijgt om 19.45 uur provinciegenoot Willem II op bezoek. PSV is de koploper na drie speeldagen en Willem II is de verrassende nummer vier.

Het duel tussen de Brabantse clubs kan live worden gevolgd via een blog op NOS.nl, in de NOS-app en bij Langs de Lijn op NPO Radio 1. Dat geldt natuurlijk ook voor de andere wedstrijden van de avond: VVV-Venlo-sc Heerenveen (18.30 uur), Excelsior-ADO Den Haag (19.45 uur) en Fortuna Sittard-FC Utrecht (20.45 uur). De samenvattingen zijn om 22.27 uur te zien op NOS.nl, in de NOS-app en NPO 1.

Uitslag en programma eredivisie

De Ronde van Spanje is aanbeland bij de achtste en die rit is er een voor de avonturiers lijkt het. Het is een etappe over 195,1 kilometer van Linares naar Almaden.

De koers is vanaf de start live te volgen in een blog op NOS.nl. Om 16.00 uur zijn de eerste beelden te zien op NOS.nl, NPO 1 en in de NOS-app. Het commentaar is in handen van Joris van den Berg en Maarten Ducrot.

Het profiel van de achtste etappe van de Vuelta

Op het circuit van Monza gaat Max Verstappen proberen de beste startpositie te bemachtigen. De Limburger betitelde de race al als "moeilijkste van het jaar". Bovendien kon hij in de verregende eerste vrije training nog niet voluit gaan. Hij werd zevende in een tijd van 1.35,665, ruim vier tienden langzamer dan zijn teamgenoot Daniel Ricciardo.

Kiki Bertens

De kwalificatie van de GP van Monza is te zien in het Sportjournaal en de late uitzending van Studio Sport. Daarin ook samenvattingen van de Ladies Boels Tour en het duel Real Madrid-Leganes uit de Primera División en natuurlijk tennis van de US Open.

Kiki Bertens hoopt zich via de jonge Tsjechische Marketa Vondrousova te plaatsen voor de laatste zestien in New York. De Nederlandse speelt om 17.00 uur. De partij is via flitsen te volgen op NPO Radio 1.

Zaterdag 1 september

16.00 uur Liveblog Vuelta: etappe 8 NOS.nl en NOS-app
18.50 uur Sportjournaal NOS.nl, NPO 1 en NOS-app
19.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.27 uur Studio Sport Eredivisie NOS.nl, NPO 1 en NOS-app
23.24 uur Studio Sport NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl