Feest voor Heracles: het staat 2-0

Heracles bezorgt ADO Den Haag tweede nederlaag

Heracles heeft ADO Den Haag in Almelo de tweede nederlaag van het nog prille seizoen bezorgd: 4-2. Al na zeven minuten leidde Heracles met 2-0, met dank aan ADO.

Tom Beugelsdijk duwde Adrian Dalmau weg, waarna Kristoffer Peterson raak schoot van elf meter. Even later blunderde doelman Indy Groothuizen blunderde bij een volley van Bart van Hintum.

ADO kwam dankzij een kopbal van Dion Malone en een eigen doelpunt van Tim Breukers (die de bal wilde wegroeien) op gelijke hoogte.

Nog voor rust kwam Heracles op 3-2 door de eerste goal van de Spanjaard Dalmau. Na rust verzuimden Abdenasser El Khayati, Lex Immers en Elson Hooi (hard op de lat) de 3-3 te maken. Heracles profiteerde via Peterson (na buitenspel van aangever Breukers).