NOS SportAangepast

De sport van maandag bij de NOS

Het WK voetbal in Rusland is aanbeland bij de spannende en beslissende derde speelronde van de groepsfase. Welke landen gaan door naar de achtste finales?

In elke poule worden de wedstrijden vanaf nu tegelijkertijd afgewerkt. Om 16.00 uur beginnen de laatste confrontaties in groep A. Rusland en Uruguay maken in een onderling duel uit wie van beide als groepswinnaar naar de volgende ronde gaat. De wedstrijd is te zien op NPO 1.

De andere wedstrijd in de poule is er eentje om des keizers baard, want zowel Egypte als Saudi-Arabië is uitgeschakeld. Hun duel is te volgen op NPO 2.

Beide wedstrijden zijn natuurlijk ook via NOS.nl en de NOS-app te bekijken. Bovendien wordt er op NOS.nl een liveblog bijgehouden.

Luis Suárez, de spits van Uruguay

In de avond valt de beslissing in poule B. Vanaf 20.00 uur is op NPO 1 Iran-Portugal te volgen en op NPO 3 is de laatste wedstrijd van Marokko op dit WK te zien. Spanje is de tegenstander van Hakim Ziyech en de zijnen.

Spanje, Portugal en Iran kunnen zich nog kwalificeren voor de achtste finales, Marokko is al uitgeschakeld. In Studio Rusland, dat even na 19.15 uur begint, zijn Jevgeni Levtsjenko en rapper Yes-R te gast.

Alle duels zijn ook uitgebreid te volgen op NPO Radio 1 in de lopende programmering en bij Langs de Lijn.

Feyenoord en Fortuna

Terwijl het WK nog niet eens in de knock-outfase zit, beginnen de clubs in de eredivisie stilaan aan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Een reportage van de eerste training bij Feyenoord en Fortuna Sittard is te zien in het Late Journaal.

De uitzendingen van maandag

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
15.30 uur WK voetbal NOS.nl en NPO 1
16.00 uur Uruguay-Rusland NOS.nl en NPO 1
16.00 uur Saudi-Arabië-Egypte NOS.nl en NPO 2
16.00 uur Nieuws en Co/Langs de lijn NPO Radio 1
18.52 uur Sportjournaal NOS.nl en NPO 1
19.17 uur Studio Rusland NOS.nl en NPO 2
20.00 uur Iran-Portugal NOS.nl en NPO 1
20.00 uur Spanje-Marokko NOS.nl en NPO 3
20.00 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.05 uur Studio Rusland NOS.nl en NPO 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO2
23.41 uur Late Journaal NOS.nl en NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl