De politie onderzoekt een mogelijk drugslab in een garagebox
In samenwerking met
Omroep Brabant
NOS NieuwsAangepast

Dode gevonden bij drugslab in Geldrop

Op een industrieterrein in Geldrop is een dode gevonden. Het gaat om een 48-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De politie heeft in een garagebox in de buurt een drugslab gevonden.

Een krantenbezorger vond de man vanochtend. Hij lag bij een auto op het kleine industrieterrein De Bleekvelden. "Hij had zijn broek op zijn enkels", vertelt de bezorger tegen Omroep Brabant. "Dus ik dacht dat hij dronken was, of drugs had gebruikt."

Omdat de man niet ver van zijn krantendepot lag, waarschuwde de bezorger zijn collega's. Vervolgens belde hij de politie, die vaststelde dat de man was overleden.

Slaapplek

Na onderzoek bleek dat hij daarvoor in een garagebox in de buurt was geweest. Daar vond de politie chemicaliën en zuren die worden gebruikt bij de productie van drugs. Ook werd een slaapplek gevonden, wat er op wijst dat de man er al enkele weken verbleef.

De politie vermoedt dat er in de garagebox waarschijnlijk iets mis is gegaan. Daarop is de man onwel geworden. Hij kon nog wel naar buiten komen, maar is op straat overleden.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl