Zakaria Labyad en Yassin Ayoub
NOS SportAangepast

De sport van zaterdag bij de NOS

Wint FC Utrecht de play-offs of gaat toch Vitesse Europa in? Vanavond om 20.45 uur staat in stadion Galgenwaard de beslissende wedstrijd in de play-offs op de rol. Het eerste duel in Arnhem eindigde in een 3-2 overwinning voor de Arnhemmers.

De wedstrijd is live te volgen bij de NOS, via een blog op NOS.nl, Teletekstpagina 820 en Langs de Lijn op NPO Radio 1. De samenvatting is te zien in Studio Sport op NOS.nl en NPO 1 om 23.04 uur.

De klimmers komen vandaag weer aan het woord in de Ronde van Italië. In de rit van San Vito al Tagliamento naar Monte Zoncolan krijgen de renners een rit voor de kiezen waar eigenlijk geen vlakke kilometer in zit. Er passeren drie klimmen van de derde categorie, een van de tweede en de slotklim van de eerste categorie.

De koers is van de eerste tot de laatste minuut live te volgen via een blog op NOS.nl en in de uitzending op NPO Radio 1. De samenvatting is te zien in het Sportjournaal en in de late uitzending van Studio Sport.

Routekaart etappe 14 Ronde van Italië

De hockeyers van Kampong krijgen vanmiddag de kans om de titel te prolongeren. Dan moeten ze, net als afgelopen zondag, winnen van Amsterdam. De wedstrijd is vanaf 16.00 uur live te zien via NOS.nl en NPO 1. Een samenvatting wordt later op de dag uitgezonden in Studio Sport.

Programma's zaterdag

11.45 uur Liveblog Giro d'Italia: etappe 14 NOS.nl
16.00 uur Finale hockey: Kampong-Amsterdam NOS.nl en NPO 1
18.50 uur Sportjournaal NOS.nl en NPO 1
19.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
23.04 uur Studio Sport NOS.nl en NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl