Dick Advocaat probeert Sparta naar veiligheid te loodsen
NOS SportAangepast

De sport van zondag bij de NOS

In de halve finales van de play-offs om promotie en degradatie staan de returns op het programma. De eerste wedstrijd is De Graafschap - Telstar (om 12.30 uur), gevolgd door NEC - FC Emmen (14.30 uur), Sparta - FC Dordrecht (16.45 uur) en Roda JC - Almere City FC (20.00 uur).

We zijn er live bij met een blog op NOS.nl en met Langs de Lijn op NPO Radio 1.

Verstappen

Max Verstappen gaat vanmiddag proberen om een tot dusver teleurstellend seizoen van glans te voorzien in de Grand Prix van Spanje. De race start om 15.10 uur en is live te volgen in het blog op NOS.nl en bij Langs de Lijn op NPO Radio 1.

De samenvatting en de analyse door Jan Lammers van de vijfde gp van het jaar zijn te zien in Studio Sport op NPO 1 (vanaf 19.00 uur).

In de Giro d'Italia is het met opnieuw een aankomst bergop weer een dag voor de klassementsmannen. De etappe is vanaf de start live te volgen via een blog op NOS.nl en in de NOS-app.

De etappe is ook te volgen via Langs de Lijn en de samenvatting is 's avonds te zien in Studio Sport op NPO 1.

Ook in de eerste aflevering van de nieuwe zomerserie van Andere Tijden Sport staat de Giro centraal. Het programma blikt met de hoofdpersonen terug op de edititie van 1989, toen Erik Breukink door hongerklop de roze trui verloor.

Blijdschap bij Amsterdam

Hockey rechtstreeks

De hockeyers van Amsterdam en Kampong gaan uitmaken wie er kampioen van Nederland wordt. De eerste finale in de play-offs wordt vanmiddag in Amsterdam gespeeld. De wedstrijd wordt vanaf 13.15 uur rechtstreeks uitgezonden op NOS.nl en NPO 1.

MXGP in Letland

In de koningsklasse van de motocross staat de Grand Prix van Letland op het programma. Beide manches in de MXGP - met Jeffrey Herlings als leider in de WK-stand - zijn live te zien op NOS.nl. De eerste manche start om 13.15 uur, de tweede manche, die ook te zien is op NPO 1, om 16.10 uur.

Uitzendingen

11.00 uur Liveblog Giro d'Italia: etappe 9 NOS.nl
15.10 uur Liveblog F1: Grand Prix van Spanje NOS.nl
12.30 uur Liveblog eredivisie: play-offs promotie/degradatie NOS.nl
13.10 uur Studio Sport met o.a. rechtstreeks Amsterdam-Kampong NOS.nl en NPO 1
13.15 uur MXGP Letland (eerste manche) NOS.nl
14.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
19.00 uur Studio Sport NPO 1
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.15 uur Andere Tijden Sport: Erik Breukinks Italiaanse zwanenzang NOS.nl en NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl