Evangelos Marinakis
NOS VoetbalAangepast

Gefrustreerde Olympiakos-eigenaar stuurt complete eerste elftal weg

Getergd en bovenal gefrustreerd door de slechte prestaties van zijn club heeft de eigenaar van de Griekse topclub Olympiakos Piraeus een rigoureuze maatregel genomen. Hij heeft alle spelers tot nader order op vakantie gestuurd.

Evangelos Marinakis besloot na het gelijkspel tegen Levadiakos dat de gehele selectie dit seizoen niet meer in actie mag komen. Ook gaf hij de spelers een boete van maar liefst 400.000 euro. "Ik heb jullie nu lang genoeg getolereerd. Vertrek en ga maar met vakantie", liet Marinakis optekenen in de Griekse media.

Mooie auto's en dure huizen

"Ik heb miljoenen betaald zodat het jullie aan niets ontbrak, heb zelfs drie coaches ontslagen, maar uiteindelijk ligt de schuld bij jullie. Jullie geven meer om je mooie auto's en dure huizen dan de club."

Gefrustreerde Olympiakos-eigenaar stuurt complete elftal weg

Marinakis, die tevens eigenaar is van de Engelse club Nottingham Forest, heeft laten weten jeugdspelers te willen doorschuiven om de resterende wedstrijden toch een volwaardig team in het veld te kunnen brengen.

Van de laatste acht wedstrijden wist Olympiakos er slechts drie te winnen, met als gevolg dat de ploeg momenteel de derde plaats in de Griekse competitie bezet. De ploeg uit Piraeus werd de afgelopen zeven seizoenen kampioen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl