Bauke Mollema buigt het hoofd na de dramatische 19de etappe in de Tour de France
NOS Sport

De sport van zaterdag bij de NOS

Het was een zwarte vrijdag voor het Nederlandse wielrennen in de Tour de France. Tom Dumoulin heeft de Ronde van Frankrijk verlaten met een breukje in zijn pols, maar Bauke Mollema staat na een ongetwijfeld moeilijke nacht gewoon weer aan de start van de laatste bergetappe voor Parijs.

Zijn tweede plaats is verleden tijd en aan het podium hoeft hij niet meer te denken. Kan Mollema nog een keer zijn rug rechten en voor een daverende verrassing zorgen op weg naar Morzine? En durft iemand een aanval te plaatsen op de gele trui of loodst Wout Poels zijn gebutste kopman Chris Froome naar zijn derde Tourzege?

Mollema: dit is de grootste teleurstelling uit mijn leven

De twintigste etappe is van start tot finish live te zien op NPO 1, NPO Sport en NOS.nl. Radio Tour de France schakelt om 14.00 uur in. Een uitgebreide samenvatting is vanaf 19.04 uur te zien in het Tourjournaal en 's avonds om 22.15 uur wordt er natuurlijk weer uitgebreid teruggeblikt in De Avondetappe.

In het Sportjournaal en Studio Sport is er aandacht voor Max Verstappen in de kwalificatiesessie van de Grand Prix van Hongarije, Dafne Schippers op de 200 meter tijdens de Diamond League in Londen, het oefenduel van Feyenoord met Valencia en de open dag van AZ.

Uitzendingen zaterdag 23 juli

Tijd Programma Medium
12.50 uur Tour de France: etappe 20 NPO 1 en NOS.nl
14.00 uur Radio Tour de France NPO Radio 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
19.00 uur Tourjournaal NPO 1 en NOS.nl
20.30 uur Radio Sportzomer NPO Radio 1
22.15 uur De Avondetappe NPO 1 en NOS.nl
22.30 uur Nieuwsuur NPO 2
23.10 uur Studio Sport NPO 1 en NOS.nl
Gehele dag Tour de France, documentaires en Andere Tijden Sport NPO Sport

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl