Louis van Gaal beleeft een moeilijke tijd in Manchester

Manchester United thuis onderuit tegen Norwich City

De druk op Louis van Gaal is na een nieuwe nederlaag weer groter geworden. De oefenmeester van Manchester United verloor met zijn ploeg in eigen huis met 2-1 van Norwich City.

Het is alweer de zesde keer op rij dat United, waar Memphis Depay en Daley Blind in de basis stonden, niet weet te winnen. Vorige week bleek het gepromoveerde Bournemouth ook al te sterk.

Schuiver

Manchester United begon scherp aan de wedstrijd. Kort daarna was het Norwich dat meer grip op de wedstrijd kreeg en door te counteren steeds gevaarlijker werd.

Vijf minuten voor rust was het dan ook Cameron Jerome die voor de 0-1 tekende. Vlak na rust verdubbelde Alexander Tettey de voorsprong voor 'The Canaries' met een knappe schuiver langs doelman David de Gea.

Twintig minuten na rust was het Anthony Martial die de aansluitingstreffer maakte voor United. De 19-jarige Fransman werd gekozen tot Europees talent van het jaar, maar zijn treffer hielp zijn ploeg uiteindelijk niet.

United drong nog wel even aan en ging op zoek naar de gelijkmaker, maar echt gevaarlijk was de formatie van Van Gaal niet meer.

Wayne Rooney speelde een ongelukkige wedstrijd

Jubileum

Manchester United, dat nu de vierde plek in de Premier League deelt met Crystal Palace en Tottenham Hotspur, kon weer beschikken over Wayne Rooney.

De captain droeg vandaag voor de vijfhonderdste keer het shirt van 'The Red Devils' en keerde terug na wat fysieke problemen. Rooney kon zijn jubileum niet belonen met een goal. De spits speelde een ongelukkige wedstrijd.