Napoli en Lazio naderen AC Milan

Een dag na de nederlaag van AC Milan tegen AS Roma hebben Napoli en Lazio hun achterstand op de Milanese koploper verkleind tot drie punten.

Napoli had in eigen huis z'n handen vol aan Lecce, dat pas in blessuretijd door een goal van Edinson Cavani op de knieën werd gedwongen.

Donderdagavond had Cavani z'n ploeg ook al gered door in blessuretijd de 1-0 te maken tegen Steaua Boekarest, waardoor de Italianen overwinteren in de Europa League.

Lazio won thuis met 3-2 van Udinese en ook die zege kwam gelukkig tot stand. Udinese kwam twee keer langszij, maar zag verdediger Cristian Zapata twee minuten voor tijd in eigen doel koppen.

Juventus

Juventus kon ook op drie punten van Milan komen, maar zag Chievo Verona in de 93ste minuut op 1-1 komen door een doelpunt van Sergio Pellissier.