Het huis waar de schoonfamilie van Stone werd vermoord
NOS Nieuws

Politie VS jaagt nog op zesvoudige moordenaar

In de VS is een klopjacht aan de gang op de dader van een zesvoudige moord. De politie heeft nog geen idee waar de verdachte, de 35-jarige Irak-veteraan Bradley William Stone, is gebleven.

Mogelijk houdt hij zich op in zijn woonplaats Pennsburg in de staat Pennsylvania. De inwoners is gevraagd binnen te blijven en deuren gesloten te houden.

Bloedbad

Stone wordt ervan verdacht gisteren zijn ex-vrouw en vijf van haar familieleden te hebben vermoord. De moordpartij begon gisterochtend om drie uur 's nachts.

Eerst werden de ex-schoonzus van Stone, haar man en hun 14-jarige dochter doodgeschoten. De 17-jarige zoon van het gezin overleefde het bloedbad, maar is opgenomen in het ziekenhuis met een hoofdwond.

Daarna trok Stone door naar het huis van zijn ex-schoonmoeder en haar moeder. Ook zij werden doodgeschoten. Tenslotte werd Stone's ex-vrouw vermoord. De twee kinderen van het stel werden door hun vader afgeleverd bij een buurman.

Beschoten

Omdat Stone zijn auto en mobieltje achterliet, heeft de politie geen idee waar hij nu is. Gisteren bestormde een arrestatieteam een huis waar men dacht dat hij was, maar hij bleek er niet te zijn.

Gisteravond meldde een man die zijn hond uitliet dat hij was benaderd door een man die met een mes zijn auto wilde stelen. De roof mislukte doordat het slachtoffer gewapend was en op de overvaller schoot. De dader leek op Stone en was gekleed in legerkleding.

Stone lijdt aan een post-traumatische stressstoornis. Hij en zijn vrouw scheidden vijf jaar geleden en kregen recentelijk ruzie over de voogdij van hun kinderen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl