NOS Voetbal

Maas begrijpt onvrede bij Vitesse-supporters

Maas: snap dat publiek teleurgesteld is

Met witte zakdoekjes vroeg een deel van het Vitesse-publiek zaterdagavond opnieuw om het ontslag van trainer Rob Maas. "Ik begrijp dat het publiek teleurgesteld is. Dat zijn wij net zo goed", zei Maas na de pijnlijke thuisnederlaag tegen Willem II. "Het moet gewoon beter."

Sinds Maas in de winterstop het roer overnam van Peter Bosz, gaat het niet goed met Vitesse. De eerste wedstrijd onder zijn leiding (tegen Cambuur) werd nog gewonnen, maar van de zeven wedstrijden daarna leverde alleen die tegen sc Heerenveen drie punten op.

Puntenverlies tegen laagvliegers De Graafschap (2-2) en Excelsior (0-0) deden het krediet van Maas al geen goed, maar de nederlaag tegen Willem II kwam helemaal hard aan bij het publiek in Arnhem.

Maas heeft nog niet het gevoel dat de spelersgroep hem heeft laten vallen. "Ik kan niet zeggen dat iemand niet hard werkt. Ik heb absoluut geen ploeg gezien die er met de pet naar gooit."

Zes maanden. Zo lang kreeg Rob Maas om zich te bewijzen als hoofdtrainer van Vitesse. Een paar weken later lijkt het vraag of hij die tijd gaat uitzitten.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl