Eljero Elia in De Kuip
NOS Voetbal

Alleen Elia vraagteken bij Feyenoord

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst beschikt over een fitte selectie voor het duel met FC Twente zondag in De Kuip. Alleen de inzetbaarheid van Eljero Elia is nog niet zeker; hij heeft een liesblessure.

"Zijn meespelen is zeer twijfelachtig. Eljero heeft vandaag individueel getraind", zegt Van Bronckhorst. "We hopen dat hij morgen bij de groep kan aansluiten. De groep staat er goed voor richting zondag."

Ook Sven van Beek kan gewoon spelen tegen Twente. De centrale verdediger meldde zich deze week geblesseerd af bij Jong Oranje.

Ziyech naar Feyenoord?

Van Bronckhorst beseft dat het huidige Twente zich niet laat vergelijken met de ploeg die nog niet zo lang geleden meestreed om de titel.

"Het is een trieste situatie voor de club die een paar jaar geleden nog kampioen werd", zegt hij over de huidige nummer vijftien van de eredivisie.

De trainer van Feyenoord heeft ook vernomen dat Hakim Ziyech in de winterstop afscheid wil nemen van Twente. Hij beschouwt de middenvelder als potentiële versterking voor Feyenoord. "Maar op dit moment speelt er niets."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl