NOS Voetbal

Vertrekt Rutten nu al? 'Ik ga heel hard nadenken'

Fred Rutten weet nog niet of hij ook tijdens de play-offs voor Europees voetbal trainer is van Feyenoord. "Ik ga nu even heel goed nadenken", zei hij na de 3-0 nederlaag bij PEC Zwolle, waarmee Feyenoord de derde plaats en dus directe plaatsing voor de Europa League verspeelde.

Rutten liet tijdens een persconferentie van 33 seconden weten dat hij vanavond met technisch directeur Martin van Geel om tafel gaat om te bespreken of hij nog wel de juiste man op de juiste plaats is. De spelersgroep wil Rutten, die na het seizoen sowieso vertrekt, graag behouden.

Rutten wacht even af

"Wat ik vandaag gezien heb, dan heb ik het tij dus niet kunnen keren", liet Rutten in de catacomben weten. "Ik ben eindverantwoordelijk, daar loop ik niet voor weg. Ik word er op afgerekend."

"Ik ken de mechanismen, ik loop al een tijd mee. Meer wil ik er niet over zeggen. Het lijkt me verstandig dat ik vanavond even afwacht."

Clasie wil dat Rutten blijft

Aanvoerder Jordy Clasie liet eerder deze week weten dat hij wil dat Rutten het seizoen afmaakt. Daar is niets aan veranderd. "Mijn mening blijft gewoon hetzelfde."

Moeten Rutten of Van Geel nog een belletje plegen naar Clasie voor advies? "Dat denk ik niet. De mensen binnen de club weten wat onze mening is."

Clasie: ik wil dat Rutten blijft

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl