NOS Voetbal

Schreuder: laten ons niet kapot maken

FC Twente speelde na een hectische week, waarin de KNVB de club drie punten aftrek oplegde, met 2-2 gelijk bij Willem II. Trainer Alfred Schreuder zag zijn ploeg tot zijn tevredenheid terugkomen van een 2-0 achterstand.

"De 2-0 achterstand gaf een vertekend beeld", aldus Schreuder. "We hadden gewoon grip op de wedstrijd. Het was belangrijk dat we vlak voor rust de 2-1 maakten. In de tweede helft heb ik een prima team gezien. We moeten alleen wat gemener zijn, wat scherper zijn en moeten meer van elkaar eisen."

Ziyech: onze koppen niet laten hangen

"Vooraf heb ik tegen de jongens gezegd dat dit het ideale moment is om het als team te doen", vervolgde Schreuder. "We laten ons niet kapot maken en moeten blijven knokken. Ik ben trots op wat ik heb gezien, terugkomen van 2-0 tegen een prima voetballende ploeg als Willem II."

Hakim Ziyech maakte twee doelpunten namens de Tukkers. "Dat we ons teruggeknokt hebben, voelt lekker", aldus Ziyech. "We hebben onze koppen niet laten hangen. Dat is positief. Vandaag hebben we laten zien dat we een goed team kunnen zijn."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl