NOS NieuwsAangepast

"Nog veel vragen over hun noodlot"

De familie van Kris Kremers is uiterst verdrietig over het nieuws dat ook van haar resten zijn gevonden in de Panamese jungle. Nadat eerder al was vast komen te staan dat er weefsel van Lisanne Froon was gevonden, is nu bevestigd dat een bot van Kremers is.

"De familie van Kris Kremers heeft vandaag de zware en uiterst verdrietige taak om te bevestigen dat ook Kris is omgekomen tijdens haar reis in Panama", staat in een persverklaring. "Het is een heel zwarte bladzijde waarbij bovendien nog vele vragen het noodlot van Kris en Lisanne overschaduwen."

Omdat nog niet duidelijk is hoe de vrouwen om het leven zijn gekomen, wil de familie door blijven zoeken in Panama. "Door het medeleven van zoveel mensen en de giften op de stichting, is het voor ons mogelijk om net zo lang door te gaan met zoeken tot een antwoord is gevonden", schrijft de familie. "Er rest de familie slechts een manier om antwoorden te vinden en dat is doorgaan met zoeken."

Ook worden de media opnieuw opgeroepen terughoudend verslag te doen van de zaak. "De shock rondom de ontwikkelingen is groot en de families willen het nieuws nu in alle rust kunnen verwerken, en verzoeken een ieder hiermee rekening te houden."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl