NOS NieuwsAangepast

20.000 euro voor Kris en Lisanne

Een benefietavond voor de vermiste Kris Kremers en Lisanne Froon heeft circa 20.000 euro opgeleverd. In Amersfoort was gisteren onder meer een marathonloop georganiseerd.

Negen weken na de vermissing is er nog steeds geen spoor van de twee vrouwen die in Panama verdwenen. Om extra onderzoek mogelijk te maken sloegen 75 Amersfoortse ondernemers de handen ineen.

Fooi van de dag

"Het enige dat we kunnen doen is materieel mogelijk maken dat er verder gezocht kan worden", zei burgemeester Bolsius van Amersfoort. Sjors Kremers, de broer van Kris, geeft de belangstelling voor het evenement aan "dat heel Amersfoort meeleeft''.

Op zaterdag 14 juni volgt er nog een actie. Rolf van As, eigenaar van het café-restaurant waar Kris en Lisanne werkten, roept alle horecaondernemers en -medewerkers in heel Nederland op om de fooi van die dag te doneren aan de Stichting vind Kris en Lisanne.

Speurhonden

De twaalf Nederlandse speurhonden in Panama hebben gisteren voor het laatst gezocht naar Kris en Lisanne.

Sinds vorige week maandag waren de dieren van stichting Reddingshonden RHWW uit Duiven in de omgeving van Boquete, waar de twee vrouwen op 1 april verdwenen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl