NOS NieuwsAangepast

Jett Rebel wint 3FM Serious Talent

Jett Rebel is winnaar van de 3FM Serious Talent Award 2014. Hij kreeg de prijs dinsdag uit handen van 3FM-dj Domien Verschuuren tijdens een speciale uitzending met alle genomineerde Serious Talents.

De prijs gaat naar de band of artiest die volgens 3FM het meest heeft gedaan met het predikaat Serious Talent. "Jelte Tuinstra, de man achter Jett Rebel, heeft afgelopen jaar zijn carrière naar een hoger niveau getild", zegt 3FM.

Beduusd

Pas na zijn optreden drong de impact tot de winnaar door. "Ik realiseerde me net pas dat de avond om de award ging. Ik was net ook perplex, maar Jett en Jelte zijn gewoon twee verschillende jongens, Jett kon net even lekker losgaan en Jelte is wat meer verlegen", zei Tuinstra.

Niet te vangen

De 23-jarige winnaar werd erom geprezen dat hij "de lat voor zichzelf erg hoog legt, niet in een genre is te vangen en live veel indruk maakt".

Deze prijs is de enige vakjuryprijs van de 3FM Awards, de andere 3FM Awards zijn publieksprijzen. Die worden donderdag uitgereikt in de Gashouder in Amsterdam.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl