NOS VoetbalAangepast

Willem Janssen langer bij Utrecht

Willem Janssen heeft een contract bij FC Utrecht getekend. De middenvelder tekent voor vier jaar en komt definitief over van FC Twente. Janssen was dit seizoen op huurbasis al actief in het shirt van FC Utrecht.

Vaak viel de middenvelder niet te bewonderen, want eind september raakte Janssen zwaar geblesseerd aan zijn knie. Hij speelde slechts vijf competitiewedstrijden. Toch wil FC Utrecht langer met hem doorgaan.

De 27-jarige Janssen had nog een contract tot medio 2015 bij FC Twente. In overleg mag hij komende zomer al vertrekken van de Enschedese club.

Hij begon in 2004 zijn carrière bij VVV-Venlo. Na drie seizoenen vertrok hij naar Roda JC, waar hij vier jaar speelde. In 2011 verdiende hij een transfer naar FC Twente, maar alleen in zijn eerste jaar was hij een basisspeler.

Bulthuis, Van der Gun en Mulenga

Utrecht verzekerde zich ook van de diensten van Dave Bulthuis. De club lichtte een optie in het contract van de 23-jarige vleugelverdediger, die nu tot medio 2016 aan de Domstedelingen is verbonden.

De aflopende contracten van de aanvallers Cedric van der Gun en Jacob Mulenga werden formeel opgezegd. Utrecht blijft echter wel in gesprek met het duo om eventueel de samenwerking alsnog voort te zetten.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl