NOS NieuwsAangepast

"Vrouw juwelier schietend in beeld"

De vrouw van de eigenaar van juwelier Goldies in Deurne is schietend te zien op camerabeelden, melden bronnen aan de NOS. Te zien zou zijn dat ze op de overvallers schiet.

De juwelier heeft volgens de bronnen ook een wapen in handen. Dat zou hij hebben afgepakt van de twee belagers. Het is niet duidelijk of de man heeft geschoten. Het blijft vooralsnog onduidelijk wie de fatale schoten heeft gelost.

Bij de overval op juwelier Goldies in Deurne zijn vrijdagmiddag twee doden gevallen. Het zijn de twee overvallers. Op dit moment is er bij de juwelierszaak een demonstratie gaande. Er is extra politie op de been.

Identiteit

De ene overvaller was een 20-jarige man uit Eindhoven, van Marokkaanse afkomst. Hij heeft volgens het Openbaar Ministerie in het verleden een soortgelijk misdrijf gepleegd.

De identiteit van de tweede overvaller is nog steeds onduidelijk.

Politiek

D66 en het CDA in de Tweede Kamer zijn verbaasd over het snelle oordeel van het OM dat er bij een overval op een juwelierszaak in Deurne sprake is geweest van noodweer. D66 vindt dat het Openbaar Ministerie wel heel snel met het oordeel kwam. Het CDA noemt de conclusie voorbarig.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl