NOS NieuwsAangepast

Gerard Joling bij nucleaire top?

Een tweet van Gerard Joling heeft vanavond tot opschudding geleid. De zanger liet op Twitter weten dat hij de regeringsleiders die in Den Haag zijn voor de NSS-top mag toezingen. "Wow!! Mag morgen 3 nummers zingen voor alle staatshoofden. Ben zeer vereerd!"

Enkele media namen de tweet voor waar aan en maakten er meteen een bericht van. En er kwamen meteen op Twitter veel reacties op Jolings blije boodschap. Veel mensen noemden het belachelijk dat Joling mocht optreden.

Verrassing

Enkele voorbeelden: "Daar gaat ons imago in de wereld; als ik een scheet laat, klink ik net als Gerard Joling. Of "Met zo'n optreden op de nuclaire top van Gerard Joling merk je wel dat de glijdende schaal niet alleen voor de PVV geldt."

Gerard Joling en zijn management waren niet bereikbaar voor commentaar. Het ministerie van Buitenlandse Zaken was dat wel. Desgevraagd liet een woordvoerder weten dat het nog een verrassing is hoe de openingsceremonie eruit ziet, maar een ding is wel zeker: "Gerard Joling zal daar geen rol bij spelen".

Later kwam er een tweet van de organisatie: "Als @GerardJoling zingt op #NSS 2014, is dat het liedje "Broodje Aap".

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl