NOS NieuwsAangepast

A29 dicht na ernstig ongeluk

Bij een ongeluk op de A29 bij Willemstad (Noord-Brabant) zijn vijf mensen gewond geraakt. Het zijn een man, zijn zwangere vrouw en hun drie kinderen. Ze zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

De man, die bekneld zat, is volgens de politie ernstig gewond. Hoe de andere vier eraan toe zijn, is niet bekendgemaakt.

Openstaande brug

Het ongeluk gebeurde rond 13.00 uur. Een automobilist reed voor een openstaande brug in op een auto met een gezin. Er was een file ontstaan. Drie andere auto's raakten beschadigd. De inzittenden van die auto's raakten licht gewond.

De snelweg is in de richting van Rotterdam afgesloten. De politie verwacht dat de weg aan het einde van de middag weer open kan. Tot die tijd doet de politie onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Coentunnel

Op de A10 in Amsterdam waren er ook problemen. Door twee ongelukken was de Coentunnel richting Den Haag dicht. Er raakte niemand gewond.

Kort nadat het verkeer na het eerste ongeluk weer op gang was gekomen, botsten er in de tunnel drie auto's op elkaar. Sommige automobilisten die voor de tunnel in een file kwamen te staan, stapten uit om van het lekkere weer te genieten.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl