NOS NieuwsAangepast

Tanden verraden Madonna in R'dam

Het spleetje tussen haar tanden. Toen serveerster Eileen van het Japanse restaurant Ono dat zag, wist ze dat ze woensdagavond een wel heel beroemde gast aan tafel had. Popzangeres Madonna at woensdagavond in het Rotterdamse restaurant op de Kop van Zuid. Ze was daar samen met Rotterdamse danser Timor Steffens, met wie ze een relatie zou hebben.

Bij RTV Rijnmond vertelt Eileen dat de eigenaar van Ono al had laten weten dat er bekende gasten zouden langskomen, maar daarbij was niet vermeld om wie het ging.

Capuchon

"Toen ze binnenkwam lopen had ze een capuchon op en een dikke jas aan, dus ik herkende haar niet", vertelde Eileen. "Op een gegeven moment zag ik Timor en toen dacht ik oh, volgens mij is dat Madonna." Andere gasten, ook mensen in de directe omgeving van de tafel, zouden de zangeres niet hebben herkend.

Het spleetje was doorslaggevend. "Toen ik dat zag, wist ik zeker dat het Madonna was." Eileen, die de tafeldame was van Madonna en Timor, bracht haar collega's via een briefje op de hoogte van het bezoek van het bekende stel. In eerste instantie geloofden zij haar niet, maar toen Madonna haar jas uitdeed konden ook zij er niet meer omheen.

Omdat Madonna met haar rug richting de andere tafels zat, hadden de andere gasten het niet in de gaten.

Relatie

Volgens Eileen hebben Timor en Madonna heel veel eten besteld, maar lang niet alles opgegeten. Ook hebben ze een fooi achtergelaten, maar de medewerkster wil niet zeggen hoe hoog die was.

Hoewel de manager van de Rotterdamse danser zegt dat het om een vriendschap gaat, gaan er al langer geruchten dat Madonna een relatie heeft met Steffens. Eileen heeft daar niets van gemerkt. "Ze hebben een heel leuke avond gehad, maar ik kan echt niet zeggen of ze een relatie hebben."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl