NOS SportAangepast

Echtgenote Schumacher vraagt rust

De echtgenote van Michael Schumacher heeft fans van haar man en de media dinsdag opgeroepen te vertrekken uit en rond het ziekenhuis in Grenoble. De oproep van Corinna Schumacher volgt nadat zich rond het ziekenhuis enkele incidenten hebben afgespeeld.

Het opvallendste incident betrof een journalist die verkleed als priester toegang probeerde te krijgen tot de kamer waar Michael Schumacher ligt. Ook zouden fans van de zevenvoudig wereldkampioen formule 1 de voorbije week op alle mogelijke manieren hebben geprobeerd het ziekenhuis binnen te komen.

Nog altijd kritiek

Schumacher raakte op zondag 29 december ernstig gewond bij een skiongeluk in de Franse Alpen. Doordat hij bij een val met zijn hoofd op een rotsblok terecht kwam, liep hij zwaar hersenletsel op. Maandag liet de medische staf van het ziekenhuis weten dat de toestand van Schumachter weliswaar iets is verbeterd, maar dat zijn toestand nog altijd kritiek is.

De directie en het personeel van het ziekenhuis in Grenoble hebben zich over de situatie beklaagd. Corinna Schumacher wil dat de artsen en de familie met rust worden gelaten. "Het is belangrijk dat de artsen in het ziekenhuis met rust worden gelaten. Zij moeten in alle rust hun werk kunnen doen'', aldus mevrouw Schumacher.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl