NOS VoetbalAangepast

Santi Kolk stopt met voetballen

Santi Kolk heeft een punt gezet achter zijn carrière. De oud-speler van onder meer Vitesse, ADO Den Haag en Union Berlin zou nog aan de slag gaan in India, maar avontuur dat gaat niet door. Voor Kolk reden met voetballen te stoppen.

"Ik zou gaan spelen in een nieuwe competitie in India, maar de invoering van die competitie is helaas uitgesteld", aldus de aanvaller op de website van Omroep West. "Verder zijn er diverse clubs uit andere landen langsgekomen, maar dat zag ik niet zitten."

Kolk gaat de komende weken stagelopen bij de jeugd van ADO Den Haag. "Ik wil mijn trainerspapieren gaan halen. Ik loop momenteel stage en dat bevalt mij goed. Ik heb de vrije hand gekregen en loop bij meerdere teams mee. Zo ben ik al een keer bij de C'tjes en B'tjes langs geweest."

Zijn voetbalcarrière is wat de 32-jarige Kolk betreft echt, ook op amateurniveau, voorbij. "Dat zie ik niet zitten", zegt Kolk. "Dat bedoel ik niet arrogant, maar ik focus mij nu volledig op het halen van mijn trainerspapieren en de stage bij ADO Den Haag. Misschien ga ik wel in een vriendenteam spelen."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl